درود گربم سینش سفت شده بعد واگزاری دو تا بچش ینی مشخصه ک شسر مونده تو و سفت شده و یه بچه دیگه داره هنوز پیش خودش چه دارویی بگیرم براش ؟ یا چیکار کنم کمپوس اب گرم کمکی میکنه یا انتی بیوتیک ؟ یا خودش خوب میشه

سلام وقت بخیر

کمپرس اب سرد، چرب کردن نوک سینه با پماد آد و ماساژ دادن میتواند کمک کننده باشد

یک امتیاز ثبت کنید
گربه ام اشتباه شربت دیفن هیدرامین خورده در حد چند قطره بعدش استفراغ کرد مشکلی پیش‌نمیاد؟ سلام وقت بخیر اگر علائم بیشتری نشان نداده جای نگرانی نیست در غیر اینصورت به دامپزشکی جهت سرم تراپی مراجعه ...
سلام وقت بخیر من نزدیک چهل گربه دارم ولی امسال این گربه ها که بچه به دنیا آوردن هنوز یک ماهشون نشده ویروسی ... سلام وقت بخیر باید نوع دقیق ویروس تشخیص داده شود محل پانسیون باید کامل ضد عفونی و شسته شود جهت دریافت راهنمایی ...
گربه من چند روز بی قرار و اسحال چک کردم جاییش درد نمی کنه استفراق و تحوه یا خون در متفوعش وجود ندارد کم غذا ... سلام وقت بخیر اسهال ممکن هست به دلیل رژیم غذایی و خوردن تشویقی یا غذا یا چیز های جدید از روی زمین اتفاق بیفتد اما ...
سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری ... سلام وقت بخیر فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید هم آب نخوره و هم غذا فقط مقداری یخ جلوش بذارید سپس مقداری برنج ...