درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم کم تموم شد، هنوز چیزی نمیخوره، مقداری ابلیمو ب سختی دادم بهش، بشدت لاغر شده، اصلا هیچ اهمیتی براش ندارع غذا! 2شب پیش وقتی استفراغ کرد کف سفیدبود، بعدم وقتی کف ازبین رفت، ب نوعی برق میزد موکت، انگار سطخ موکت کریستالهای ریز و زیاد بود! ممنون میشم نظرتونو بدونم

سلام وقت بخیر

حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه

4/5 - (1 امتیاز)
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
توله ۳ ماهه ژرمن دارم همیشه ازمون میترسه ازمون فرار میکنه تا مارو میبینه یهو ادرارش میریزه خیلی استرس داره ... سلام وقت بخیر کم کم به محیط و شما عادت میکند میتوانید با بازی کردن و غذا عادت و تشویقی دادن بهش احساس امنیت ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام وقت بخیر مدتی هست سگم خارش داره به مدت ۲۱ روز قرص استروئیدی مصرف کرده ولی به محض قطع کردن دارو دوباره ... سلام وقت بخیر، به دلیل آلرژی و حساسیت هست. تا زمانی که ماده ی حساسیت زا در محیط باشه حتی وقتی دارو را قطع کنین ...