درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ممنون .

سلام وقت بخیر، باید با توجه به شرایط بالینی و وزن جوجه تیغی درمان مقتضی انجام شود. لطفا دامپزشکی مراجعه نمایید،

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش سلام وقت بخیر لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ م ...
سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد ... سلام وقت بخیر از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه
قبل از اضافه کردن یک گربه جدید به گربه های موجود در خانه باید چه عواملی را در نظر بگیریم؟ گربه جدید را از نظر بیماری های felv,FIV و واکسناسیون و ضد انگل چک کنید و راهنمای آوردن یک گربه جدید به خانه را مطالعه ...
سلام ببخشید سگ ۶ماه و ۱۱ روزه من پارووا ویروس گرفته دیشب رفتیم دامپزشکی و دز اول سرم تراپی و تمام امپول ها ... سلام وقت بخیر طبق وزن و دوز دارو باید دارو مصرف کند داخل نسخه حتما مقدار دارو نوشته شده است لطفا طبق نسخه ...