درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر دادن فایده نداشت و همش بیحال افتاده… مشکل ادرار نداره تهوع نداره ولی دقت کردم مدفوع نمیکنه… چه دارویی تجویز میکنید

سلام وقت بخیر

اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر، من یه گربه تازگی به سرپرستی گرفتم، تقریبا یک ماه و نیم شه، شیر خشک میخوره، اما تازگی متوجه شدم ... سلام وقت بخیر باید کم کم غذای کنسروی و غذا خشک مخصوص بچه گربه شروع شود اگر علائمی مانند بی حالی بی اشتهایی ...
سلام شبتون بخیر خسته نباشید ما هفته پیش از یه ماسافرت برگشتیم و توی حیاط سه تا گربه پیدا کردیم فکر میکنم دوتا ... سلام وقت بخیر از حدود ۳ هفتگی دستشویی رو یاد میگیرن حتما براشون چند ظرف خاک تهیه بشه و با ماساژ مقعد و ناحیه ...
سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی ... سلام وقت بخیر متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست حتی اگر ...
سلام یه گربه اومده تو حیاطمون قبلا هم میومد و میرفت. پای راستش از لگن لنگ میزنه و کامل بالا نگهش میداره.بیحاله ... سلام وقت بخیر احتمال شکستگی وجود دارد که باید در عکس رادیولوژی تشخیص داده شود با نیاز به جراحی دارد یا با ...