درود. من گربمو ۵ روزه به سرپرستی گرفتم. وقتی خوابه دست و پاهاش یا بعضی اوقات سرش هم میلرزه.امروز فقط یکی از پاهاش به شدت می‌لرزید. ممکنه از ترس و استرس باشه؟غذا هم خوب میخوره و دمای محیط هم سرد نیست. لطفا راهنمایی کنید ممنون.

سلام وقت بخیر

لطفا جهت اخذ ازمایش خون کامل و معاینه توسط دامپزشک به مرکز دامپزشکی مراجعه بفرمایید
گاها از علائم میتواند طبیعی باشد ولی گاهی میتواند ناشی از مشکلات عصبی تا تشنج های موضعی باشد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر دوتا بچه گربه هام سرما خوردن راه درمانی هست که بتونم انجام بدم تازه ۲۰ روزشونه سلام وقت بخیر باید تمامی علائم بالینی دقیق توسط دامپزشک ویزیت شود تا انتی بیوتیک مناسب تجویز شود
سلام من یه گربه ی ۸ ماهه نر دارم که عقیم نشده و احساس جفت گیری پیدا کرده اخیرا، تا پیش از این خارج از ظرف خاک ... سلام وقت بخیر، بله در اولین فرصت ممکن باید گربه حتما عقیم بشود قبل از اینکه این رفتار در گربه به صورت عادت ...
گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟ سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.
من یک بچه گربه ساده را تازه به سرپرستی گرفتم امروز دیدم که گربم اسهال زرد رنگ دارد مشکلش چیست سلام وقت بخیر اگر تا ۲۴ ساعت ادامه پیدا کنه و بی حالی به همراهش باشه باید به دامپزشکی مراجعه نمایید با عوض ...