درود خسته نباشید من یه ژرمن سه ساله دارم که یک هفته است خیلی خودش را دندون دندون میکنه و لیس میزنه و زیر شکمش را زخم کرده بررسی کردم دیدم بدنش جوشهای ریز زده چون از نوزادی یه کم آلرژی داشت فکر میکنم بدتر شده چه دارویی بهش بدم که تسکین پیدا کنه ؟

سلام وقت بخیر، ممکن است الرژی به نیش کک ، الرژی غذایی ، یا تماسی باشد. باید توسط دکتر دامپزشک معاینه شود و داروی مربوطه تجویز گردد.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
سلام سگ من ۵ ماهشه هسته سیب و چوبش رو خورده تا الان علائمی نداشته تقریبا نیم ساعته که خورده .من بعد از خوردن ... سلام وقت بخیر مشکلی ندارد اگر علائم خاصی نشان نداد جای نگرانی نیست
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه