درود بر شما یه سهره قناری دارم که نوک یکی از انگشتانش متورم شده تتراساکیلین میریزم تو آبخوریش ولی فعلا تغییر نکرده لطفاً راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

به انگشت مبتلا پماد T.N.N بمدت ۳ روز بزنید اگر بهتر نشد توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ، امروز عروس هلندیم دور از چشم‌ من داشت رو زمین بازی می‌کرد که ی ورق قرص کلونازپام ( خواب اور ... سلام وقت بخیر بخاطر مصرف دارو دچار عوارض مصرف و مسمومیت شده، باید تحت نظر دامپزشک باشد.
سلام من یه جوجه گنجشک که از لونه افتاده بود پیدا کردم. برنج رو لِه کردم و با آب خیلی کم قاطی کردم و با قاشق کوچیک ... سلام وقت بخیر احتمالا در پروسه غذارسانی، بخشی از غذا وارد مجرای تنفس شده و موجب بروز حالات خفگی شده است، ...
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
سلام وقت بخیر، من یه جوجه اردک تقریبا سه چهار هفته ای دارم که امروز وقتی برای بازی توی حیاط گذاشته بودنش متوجه ... سلام وقت بخیر پانسمان اولیه کار مناسبی بوده که انجام دادین، همچنین انجام رادیولوژی توصیه می‌شود. برای درمان ...