درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس هلندی دیگست و هی صداش میکنه و هر کاری کردیم‌ ، پارچه رو قفسش گذاشتیم جاشو تغییر دادیم ولی بهش وابسته شده ، و خب پارچه گذاشتن روی قفس به مدت طولانی خیلی آزار دهنده است نمیدونم چیکار کنم خیلی خیلی به کمکتون نیاز دارم

سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر خواهد شد و هم احساس تنهایی نخواهد کرد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...
سلام وقتتون بخیر. من یه بلبل خرما دارم نزدیک ۲_۳ ماهشه الان یه روزی میشه که کسل و بی حاله همش می‌خوابه غذا هم ... سلام و وقت بخیر با توضیحات شما پرنده درگیر یک عامل عفونی هست و بهتره توسط دامپزشک بطور دقیق معاینه بشود.
سلام دو تا جوجه اردکای من گاها یه مایع سفید رنگ لزج دفع میکنن برای غذاشونم بهشون دونه پارس میدم سلام وقت بخیر، اگر پرنده ها علایم بیماری ندارند، فعلا نکته خاصی نباید باشد.