درمورد غذا بلدرچین که پرسیدم گفتید دلت استارتر بگیر گرفتم ولی نخوردن گفتم شاید بیمارن بردم دام پزشک ولی هیچ مشکلی نبود الان هم خیلی وقته که غذا نخوردن تقریبا یک روز نصفی. الان که براشون میریزم نمیخورن چه کنم

سلام وقت بخیر

احتمالا بخاطر بو و مزه یکم بی میلی به مصرف نشان بدهند، می‌توانید با ماست و سبزیجات همراه و خوش خوراکتر نمایید.

3/5 - (1 امتیاز)
سلام من داشتم پرده رو می کشیدم حواسم نبود پرنده روی پرده بو پاش بین چیز فلزی پرده گیر کرد فقط پاشو لیس می زنه ... سلام وقت بخیر، اگر زخم و خونریزی ندارد و روی پا وزن می‌گیرد، یک ضرب دیدگی می‌باشد ولی اگر وزن گیری نداره و ...
سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه ... سلام وقت بخیر طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق ...
با عرض سلام و خسته نباشید عروس های ما ۳ جوجه ۲۰ ، ۲۲ ،۲۴ روزه دارن، دیشب احساس کردیم شکم جوجه کوچکتر ورم کرده ... سلام وقت بخیر، احتمالا دچار تورم روده و مشکلات گوارشی شده. استفاده از یک آنتی بیوتیک موثر بر دستگاه گوارش ...
سلام روز بخیر جوجه عروس هلندی سرلاکی دارم که به سختی راه میره و ادرارش هم چسبنه و سیاه و ابکیه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر، احتمال زیاد سرلاک استفاده شده برای پرنده نامناسب هست که دچار درگیری گوارشی شده، لذا سرلاک ...