خسته نباشید ما یه سگ اومد داخل خونه چند روز میگذره صاحبش نیومده یه خال مانند رو سرشه باید چکار کنم که درس بشه

سلام باید توسط دامپزشک چک بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام، یه سگ خیابونی حدودا یه ماهه توی شهرک ما میاد دم خونه ما میشینه و میخوابه و دیگه کلا با همسایه های ما و ... سلام وقت بخیر، بهتر هست چون سگ بومی هست و جز نژاد های بزرگ هست داخل اپارتمان نگه داری نشود. اگر حیاط یا باغ ...
سلام خوبین سگم کنه داره بعد یکی از کنه ها پشت گوشش رو زخم کرده چیکار کنم زخمش خوب شه و چه سمی بزنم کنه هارو از ... سلام وقت بخیر میتونین قطره ضد کک و کنه از پت شاپ تهیه بفرمایین و و چند قطره در ناحیه پشت گردن تا پشت کمر بچکانید یا ...
چه نوع سگ برای زندگی کردن توخونه راحته و یه سگی که با بچه میونه ی خوبی داشته باشه سلام وقت بخیر اگر در حوزه درمان سوالی داشته باشید در خدمت شما هستیم.
سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش ... سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. ...