خرگوش من از چشماش اشک میاد ایا این یک بیماری ؟ایااصلا خرگوشا اشک میریزن یا این غیر طبیعی ب هرکی میگیم باورنمیکنه میگن چیز عجیبیع

سلام وقت بخیر

بستگی‌به نوع ترشح سن و‌شرایط محیطی و تغذیه میتونه موضوع‌مهمی باشه
مثل موضوع آلرژی و بلند شدن ریشه دندان

یک امتیاز ثبت کنید
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
سلام من یک روزه یه خرگوش گرفتم خیلی کوچیکه و هیچی نمیخوره چیکار کنم یچیزی بوخوره؟ سلام وقت بخیر، باید یونجه بخوره، اگه نمیخوره باید معاینه بشه
سلام ، خرگوش لوپ ما امروز 4 بچه کرده، ولی بهشون شیر نمیده سلام وقت بخیر، احتمالا غلظت هورمون پرولاکتین در خون مادر به حد کافی نرسیده، سعی کنید سینه های مادر را با دوشش ...
سلام خرگوشم از دیشب هیچی نخورده نه آب و نه غذا از جاش هم اکنون نمیخوره چکار کنم؟ سلام وقت بخیر، نیاز به معاینه وجود دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه کنید.