خداقوت و خسته نباشید …. ببخشید خواهرم داخل سرویس بهداشتی رو با مواد شوینده وایتکس و جرمگیر داشت میشست من و گربم اتاق کناری بودیم و یه دفه ای یه بوی وحشتناک وایتکس وارد اتاق شد سوال من اینه باتوجه به اینکه غذاهای گربم درش باز بود آیا الان غذاها بلا استفاده شدن؟؟ چون بوی وایتکس و مواد شوینده به حدی زیاد بود که هنوزم داخل خونه پخش شده….. ممنونم اگه محبت کنید پاسخ بدید

سلام وقت بخیر

لطفا گربه را در محیطی بگذارید که بوی وایتکس نباشد و آب و غذای حیوان را تعویض کنید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...
اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش ... سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه
با درود گربه نر عقیم به طور مداوم گربه نر عقیم دیگر را گاز می گیرد مانند حالت جفت گیری چرا با سپاس فراوان سلام وقت بخیر باید در مرحله اول محیط رو براشون غنی کنید مثلا حداقل باید ۳ تا ظرف خاک داشته باشند و ۳ یا ۴ ...
سلام بچه گربم الان دو شبه شکمش باد کرده ‌و چیزی نمیخوره و یکسره می‌خوابه باید چیکار کنیم سلام وقت بخیر لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید