حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟

مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در دسترس حیوانات باشد.

4/5 - (3 امتیاز)
سلام به بچه گربه ام پودرضد کک زدم بعد چند ساعت دیدم گربه ام سرفه میکنه و آب بالا اورد همچنان سرفه میکنه و کمی ... سلام وقت بخیر، براش بخور سرد بذارین به و مرور بهتر میشه
سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش ... سلام وقت بخیر لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام سگمو تازه خریدم دوماهشه فکر کنم پودل هست همش میره سمت اب و سعی میکنه بریزدش خیلی نفس نفس میزند در یک دیقه ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه ی قلب و ریه به دکتر دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر گربه من قبل زایمان کک داشت و الان بچه های ۴ روزه اش هم کک گرفتن چیکار باید بکنم ؟ سلام وقت بخیر لطفا جهت درمان و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه کنین محیط زندگی گربه ها را مرتب جارو برقی ...