جوجه اردک با سن ده روزه اول کمی لنگ میزد والان حالت فلج داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم

سلام وقت بخیر، به دلیل سرعت رشد بالای اردکها در این سن می‌باشد. غذای پلت یا غذای فرموله شده مقوی، در کنار مکمل مینراله و کلسیم و همچنین مولتی ویتامین لحاظ شود. اگر علایم فلجی شدت داشت به دامپزشکی مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام دستگاه دور کننده حشرات برای عروس هلندی ،قناری،کوتوله برزیلی ضرر داره؟ خیلی ممنون سلام وقت بخیر اگر باعث ناآرامی، کلافگی، بی قراری و ... نشده است حتمال زیاد خیر
سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی ... سلام وقت بخیر در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی ...
عروس هلندی م اسهال هست لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، از پودر پروبیوتیک مخصوص پرندگان به میزان یک گرم در صد میلی‌لیتر آب استفاده کنید، اگر برطرف ...
سلام من تازه دوتا عروس هلندی آوردم تو خونه بعد ماده پر کنی می‌کنه چیکار کنم سلام وقت بخیر احتمالات مختلفی برای پرکنی وجود دارد بطور مثال استرس جابجایی، ورود عضو غریب به مجموعه و ... لذا ...