جوجه اردکم هی سرش و رو میاره بالا و به کمرش میچسبونه طوری که اگر نگیرمش میفته و دست و پا میزنه چیکار کنم یکی از چشماشم هی میبنده چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات شما، تشخیص اولیه کمی ناممکن است و توصیه می‌گردد بطور بالینی و دقیق معاینه گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام من دیروز یک کبوتر پیدا کردم که به شدتت هردو چشمش عفونت کرده وهیچی نمی خورد .چکار میتونم براش انجام ... سلام وقت بخیر از قطره سیپلکس چشمی برای عفونت چشم استفاده کنید و حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی ... سلام وقت بخیر لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.
سلام از کجا بفهمم جوجه گنجشک بالش شکسته یا نه؟بی حاله و تند تند نفس میکشه علتش چیه؟خودم بزرگش کردم و هرازگاهی ... سلام وقت بخیر، بال‌های سالم معمولا در توازن با یکدیگر هستند هرچند تشخیص دقیق توسط دامپزشکی و انجام رادیولوژی ...
من یکشب رفتم بیرون مینا من خونه تنها بود بعد فراد شب آمد دیدم افتاد تو خونش بعد این شبا تو بغلم می خوابید یک ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این حالت بشود، ترس شدید، مسمومیت، بیماری‌های عفونی و ... لذا حتما ...