تویه سوله ۴۰متری از پرندگان بلدرچین حشره ایی به اسم مایت قرمز اوفتاده برای پاکسازی سوله باید از چه نوع سمی استفاده کرد؟

سلام وقت بخیر

اگر بتوانید سوله را تخلیه کنید، انتخاب های مختلفی برای نظافت وجود دارد که اکثرا ترکیبات ضدعفونی با پایه فرمالین یا آمونیوم می‌باشد. اگر پرنده داخل سوله هست استفاده از پروپوکسور مناسب‌تر است.

3/5 - (1 امتیاز)
یه جوجه مرغ مینا ۳۰ روزه دارم که یهو امروز صب گردنش کج شده میشه دلیلشو بگین سلام وقت بخیر، عوامل مختلفی مثل ویروس نیوکاسل تا ضربه، عفونت گوش و ... مطرح است. باید معاینه شود.
سلام وقت بخیر من دو عروس هلندی دارم. آیا اگر به مدت یک هفته با آب و غذا ی کامل عروس هلندی هامو تنها بزارم مشکلی ... سلام وقت بخیر خیر، به هیچ عنوان این کار توصیه نمی‌گردد، علاوه به فساد و کهنگی آب و غذا، موارد دیگری مانند ...
سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟ سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده. فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر ...
سلام خسته نباشید یه جوجه رنگی داریم که دیروز سرحال بود کامل و میخورد و میدووید ، اما امروز همش خواب آلوده ، ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما احتمال عفونت کیسه زرده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ...