توله ۳ ماهه ژرمن دارم همیشه ازمون میترسه ازمون فرار میکنه تا مارو میبینه یهو ادرارش میریزه خیلی استرس داره اینا برای چیه ؟

سلام وقت بخیر

کم کم به محیط و شما عادت میکند
میتوانید با بازی کردن و غذا عادت و تشویقی دادن بهش احساس امنیت بدهید
در صورت عدم بهبود رفتار میتوانید از مربی کمک بگیرید

یک امتیاز ثبت کنید
سگم ویکس خورده چه خطری داره سلام وقت بخیر در صورت هر گونه علائم ناشی از بی اشتهایی ، اسهال ، استفراغ ، به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه ... سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست
سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و ... سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه
سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش سلام وقت بخیر باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ...