بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید
چون ممکن هست قارچ باشد

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام من لب پایین گربم یه مدتیه خیلی بدجور ورم کرده از جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر گاها ممکن هست به دلیل گاز گرفتن یا فرو رفتن دندان بد فرم در لب این اتفاق رخ بدهد لطفا جهت معاینه ...
سلام یه گربه اومده تو حیاطمون قبلا هم میومد و میرفت. پای راستش از لگن لنگ میزنه و کامل بالا نگهش میداره.بیحاله ... سلام وقت بخیر احتمال شکستگی وجود دارد که باید در عکس رادیولوژی تشخیص داده شود با نیاز به جراحی دارد یا با ...
سلام خسته نباشید من سه تا بچه گربه دارم یه چهار روزه چشماشون عفونت کرده و ترشح میکنه و چشاشونو بسته نگه میدارن ... سلام وقت بخیر میتونین فعلا از قطره چشمی کلوبیوتیک هر ۶ ساعت ۱ قطره و ویروسید هر ۸ ساعت ۱ قطره استفاده کنین اگر ...