بچه گربه فکر کنم نزدیک های یک ماهش هست ، تا دو روز پیش حالش خوب بود ولی الان چشماش چرک کرده و غذا نمی خورد و بیشتر روز یک گوشه در حال چرت هست . استفراغ دارد غذا هم نمی خوره نه شیر مادرش رو نه شیری که براش میزارم . باید چیکارش کنم

سلام و وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع بیماری های ویروسی زیاد هست و باید متناسب با ان دارو های انتی بیوتیک مصرف بشود و اگر غذا نمیخورد باید سرم تراپی بشود. لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم ... سلام وقت بخیر بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه در مرحله اول عقیمش کنید و سپس سعی کنید تو خونه ...
سلام من یه گربه ۹ ماهه دارم پرشینه. بخاطر ریزش مو دکتر براش امگا ۳ تجویز کرد دوره اول رو تموم کرد رفتیم برای ... سلام بله مشکلی نیست
با درود گربه نر عقیم به طور مداوم گربه نر عقیم دیگر را گاز می گیرد مانند حالت جفت گیری چرا با سپاس فراوان سلام وقت بخیر باید در مرحله اول محیط رو براشون غنی کنید مثلا حداقل باید ۳ تا ظرف خاک داشته باشند و ۳ یا ۴ ...
ببخشید بچه گربه سه رزو بدنیااومد مامانش شیر میده ولی امروز شیر نمیخوره شکم بزرگ شده نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ... سلام وقت بخیر، این قبیل مشکلات در این سن می‌توانند خطرناک باشند و جان حیوان را تهدید کنند. حتما به مرکز دامپزشکی ...