بچه گربه دو ماهه یکی از پاهاش بشدتت بزرگ شده زخم نشده چرک نداره کم تحرک نشده کم غذا نشده خیلی میدوعه نمیفهمم درد داره یا نه

سلام وقت بخیر

لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه ی من بعضی وقت ها راه میره پای سمت چپ لنگ لنگ میزنه چکار کنم سلام وقت بخیر باید معاینه بالینی و عکس رادیولوژی انجام شود تا علت مشخص شود ممکنه التهاب ، عفونت ، گاز گرفتگی ...
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟ سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل ...
وقت بخیر 2 تا بچه گربه پیدا کردم،الان تقریبا 20 روزن شیر خشک بچه گربه هر 4 ساعت میدم،دسشوییشون میگیرم ولی یکیشون ... سلام وقت بخیر احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه میتونین قطره پدی لاکت از داروخانه تهیه بفرمایید و هر ۱۲ ساعت ۰/۳ ...
سلام من دو تا بچه گربه رو از شیر خواری آوردم پیش خودم الان تقریبا ۴ ماهشونه خونمون یه حیاط خیلی بزرگ داره مامانم ... سلام وقت بخیر اگر شرایط نگه داری داخل منزل را داشته باشین برای بچه گربه ها خیلی بهتر هست و احتمال درگیری ...