به کبوتر غذا می دهم ولی بعد از مدتی هی دهانش را باز و بسته می کند فکر می کنم درد داره

سلام وقت بخیر

احتمالا کبوتر مبتلا به بیماری تریکوموناس می‌باشد که علایمی نظیر دهنک زدن، تهوع و بوی نامطبوع از دهان را دارد.

یک امتیاز ثبت کنید
عروس هلندی م اسهال هست لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، از پودر پروبیوتیک مخصوص پرندگان به میزان یک گرم در صد میلی‌لیتر آب استفاده کنید، اگر برطرف ...
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...
سلام روز به خیر عروس هلندیم از دیروز ۵بار بالا می‌رود غذایی که خورده بود داخل چینه دانش هضم نشده بالا اورد ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت گوارشی یا مسمومیت با فلزات سنگین وجود دارد. به دامپزشک مراجعه شود.
سلام خسته نباشید ببخشید پرنده من مدفوعش قرمز رنده حالا نمی‌دونم از خوردن هندوانست یا نه مشکلی داره اگر مشکلی ... سلام وقت بخیر، ترجیحا یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.