بهتره یه لاک پشت خزری چقدر از اب بیرون باشه هنگام خواب و .. چی

سلام وقت بخیر، خودش تعیین میکنه

1.7/5 - (4 امتیاز)
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...
سلام وقت بخیر من دوتا همستر دارم که بوی بد میدهند البته وقتی که خیلی طرفم صورتم میارم تا بوش کنم بوی بد میده ... سلام وقت بخیر نه مشکلی نیست
سلام خرگوشم داره می‌میره فکر کنم. خرگوش من امروز خیلی بی اشتها شد، بعد که دقت کردم دیدم لرزش غیر عادی داره، ... سلام و وقت بخیر، این علائمی که میگید بحرانی هستند و باید به دامپزشک مراجعه کنید.