بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است میشه راهنمای کنید

سلام وقت بخیر

پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من عروس هلندی دارم ۴ ماهه شه شپش گرفته بود از داروخونه اسپری ضد شپش مناسب طوطی گرفتم اسپری کردم بهش الان ... سلام وقت بخیر، بهترین گزینه برای کنترل یا درمان انگلهای پوستی استفاده از قطره آیورمکتین می‌باشد که فقط در ...
من یک عروس هلندی ایزابلا خریدم جوجه 3.4ماه از دیروز ساعت 3ظهر آوردم داخل قفس ولش کردم تا الان یک یک روز گذشت ... سلام وقت بخیر، چنین رفتارهایی متعاقب استرس جابجایی می‌باشد. در صورتی که پرنده همچنان از مصرف آب و غذا امتناع ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو م ... سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ...
سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم سلام وقت بخیر قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.