بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش شدم

سلام وقت بخیر

دلایل مختلفی میتواند داشته باشد
میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از نیش کک و کنه باشد
برای معاینه دقیق تر لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
درود خسته نباشید من یه ژرمن سه ساله دارم که یک هفته است خیلی خودش را دندون دندون میکنه و لیس میزنه و زیر شکمش ... سلام وقت بخیر، ممکن است الرژی به نیش کک ، الرژی غذایی ، یا تماسی باشد. باید توسط دکتر دامپزشک معاینه شود و داروی ...
چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟ گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس ...
سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد ...
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید