ببخشید من دوتا اردک دارم سه روزشون هست میتونم بزارم شنا کنن باتشکر!

سلام وقت بخیر

بله می‌توانند شنا کنند فقط دچار افت دما و سرمازدگی نشوند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید. طوطی ملنگو نر دارم، حدودا ۱۳ الی ۱۴ ساله‌ش هست و جوجه گوشتی بوده که بزرگش کردیم. نزدیک دو ... سلام وقت بخیر، با وسایل داخل قفس ارتباط عاطفی برقرار کرده، ترجیحا وسایل از قفس خارج بشود، ختی قفس تعویض گردد، ...
سلام جوجه عروس هلندیم‌رو تازه از مولد جدا کردم اما هرکار میکنم سرلاک نمیخوره فقط ۹ روزشه نمیدونم گرسنه نیست ... سلام وقت بخیر، اگر والدین جوجه را تغذیه نکنند شما مجاز به جدا سازی هستید. بهرحال در شرایط کنونی اجبارا باید ...
سلام من دم مرغ عشقم ریخته و یک گردی بزرگ جای دمش در آمده روش زخم شده مثل اینکه پر مانده باشه سلام وقت بخیر، از موضع جراحت چند عکس با کیفیت ارسال نمایید. در این مدت جراحت توسط پنبه تمیز و دهانشویه بدون ...
سلام من یه عروس هلندی دارم امروز رفت بودم بیرون عروس داخل قفس بود اومدیم خانه دیدم خیلی بی حال روی نوکش خونی ... سلام وقت بخیر احتالات زیادی مطرح می‌باشد، لذا یک فیلم یا چند عکس باکیفیت ارسال نمایید.