ببخشید عروس هلندیم همین الانن جوهر خوردهه چکار کنمم

سلام وقت بخیر، مایعات و قرص ذغال فعال به پرنده بدهید و فورا به دامپزشک مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر گرینچیک ماده ۴ ماهه دارم. بسیار شیطون بود ولی از دیروز بیحال شده و شیطنت نداره… چرت میزنه ... سلام وقت بخیر پرنده شما دچار درگیری و عفونت گوارشی شده، با توجه به توضیحات بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق ...
سلام عروس هلندیم ۴ روز که سوخته بردمش دامپزشکی بهش پماد آلفا داده ولی الان حالش بدترشده اصلا تکون نمیخوره ... سلام وقت بخیر احتمالا به خاطر شدت جراحات ناشی از سوختگی پرنده دچار شوک شده. قطعا مایع درمانی و آنتی بیوتیک ...
من عروس هلندیم 1سالشه . پراشو چیدم نمیدونستم شاه پرشو نباید زد اما من زدم اندازه یک سانت از پایین خشبختانه ... سلام وقت بخیر برای رویش مجدد، ۳ تا شاهپر اول توسط دامپزشک کشیده بشود تا مجددا رویش کند.
سلام و درود…من عروس هلندی دارم که حدودا یک ماه یک هفته اش . هنوز سرلاک میخوره …اما خب سرماخورده بود دامپزشکی ... سلام وقت بخیر احتمالا آنتی بیوتیک تجویز شده مناسب با نوع عامل عفونت نبوده یا اینکه برای پرنده باعث حساسیت ...