ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم از روی قفسشون میبینم که نره یکم می‌لرزه و یه صدای میده بعد یه چند دقیقه آروم میشه

سلام وقت بخیر

احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
سلام خسته نباشید یه جوجه رنگی داریم که دیروز سرحال بود کامل و میخورد و میدووید ، اما امروز همش خواب آلوده ، ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما احتمال عفونت کیسه زرده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ...