ببخشید بچه گربه سه رزو بدنیااومد مامانش شیر میده ولی امروز شیر نمیخوره شکم بزرگ شده نمیدونم چیکار کنم نمیتونم دکتر ببرمش

سلام وقت بخیر، این قبیل مشکلات در این سن می‌توانند خطرناک باشند و جان حیوان را تهدید کنند. حتما به مرکز دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب ...
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید …ببخشید حدود دوهفته پیش یک بچه گربه را توی خیابون پیدا کردم وآوردمش خونه مرتب ... سلام وقت بخیر اگر غذا فقط مرغ و گوشت خورده باشد احتمال ابتلا به پوکی استخوان هست که در این صورت باید عکس رادیولوژی ...
سلام وقت بخیر بچه گربه ای که چشمش عفونت کرده چه باید کرد سلام وقت بخیر هر ۶ ساعت ۱ قطره از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنین بعد از ۳-۴ روز اگر بهبود پیدا نکرد حتما به ...