با عرض سلام و خسته نباشید عروس های ما ۳ جوجه ۲۰ ، ۲۲ ،۲۴ روزه دارن، دیشب احساس کردیم شکم جوجه کوچکتر ورم کرده و بزرگ شده اما حالش خوبه و علائم دیگه ای نداره، میخواستم بدونم این یک بیماری هست یا در جوجه ها طبیعیه؟ممنونم از زحمتی که میکشید

سلام وقت بخیر، احتمالا دچار تورم روده و مشکلات گوارشی شده. استفاده از یک آنتی بیوتیک موثر بر دستگاه گوارش توصیه می‌شود.

2/5 - (1 امتیاز)
جوجه اردک با سن ده روزه اول کمی لنگ میزد والان حالت فلج داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم سلام وقت بخیر، به دلیل سرعت رشد بالای اردکها در این سن می‌باشد. غذای پلت یا غذای فرموله شده مقوی، در کنار مکمل ...
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک ... سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید
سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی ...