با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه باید چکار کنم؟ آیا مریضیه؟ یا استرس محیط جدیده؟

سلام وقت بخیر

قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
باعرض سلام من تعدادی عروس هلندی دارم پر صاف براق نیست یکی دم شکسته در نماید یکدونه پر می خوره به قفس خون ریزی ... سلام وقت بخیر، با یک حوله پرنده را مقید کنید، در پیج اینستاگرام بیمارستان دامپزشکی مرکزی، یک پست در ارتباط ...
سلام خسته نباشین یه عروس هلندی دارم که زیر بالش یه غده به اندازه یه لوبیا وجود داره چه کاری براش انجام بدم ... سلام وقت بخیر احتمالات مختلفی مانند آبسه، تجمع بافت چربی، کیست فولیکول پر و .... مطرح می‌باشد. برای درمان ...
من دو تخم کفتر دارم و مادرش مرد برایش دستگاه ساختم وقتی از تخم در آمد چه نکاتی رعایت کنم و از کی بهش غذا بد ... سلام وقت بخیر از بدو تولد باید به جوجه ها غذارسانی کنید. در ابتدا با سرلاک مخصوص پرندگان و سپس به طور تدریجی ...
سلام خسته نباشید من یه جوجه مرغ سه هفته ای دارم که بعصی وقتا یه چشمش چسبیده به هم و انگاری باز نمیشه باید با ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری ویروسی دارد که باعث التهاب و ترشح در صورت و چشم شده و بهتر است توسط دامپزشک ...