با سلام یه گربه dsh از حدود یک ماهگی به سرپرستی گرفتم(مادرش رفته بود زیر ماشین) الان سه ماهه شده پنج روزه تب و لرز داره و بی اشتها و بی حال فقط میخوابه آزمایش FIV مثبت شده و بشدت کم خونه به انتقال خون هم تشنج نشون داد دکتر میگه درمان نداره راه حلی هست که بتونم نجاتش بدم؟!

سلام وقت بخیر

علائمی که میفرمایید نیاز به بررسی توسط دامپزشک و مشاهده ازمایش خون و شرایط بالینی حیوان دارد در غیر اینصورت نظر دقیقی نمیتوان داد

یک امتیاز ثبت کنید
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان ... سلام وقت بخیر ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود و ...
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
خداقوت و خسته نباشید …. ببخشید خواهرم داخل سرویس بهداشتی رو با مواد شوینده وایتکس و جرمگیر داشت میشست من ... سلام وقت بخیر لطفا گربه را در محیطی بگذارید که بوی وایتکس نباشد و آب و غذای حیوان را تعویض کنید