با سلام گربه dsh دارم از صبح بیحال بود الان دیدم خون ریزی داره راهنمایی میخواستم؟

سلام وقت بخیر

علت خون ریزی باید مشخص و درمان بشه
لطفا در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید

4/5 - (1 امتیاز)
گربه ام اشتباه شربت دیفن هیدرامین خورده در حد چند قطره بعدش استفراغ کرد مشکلی پیش‌نمیاد؟ سلام وقت بخیر اگر علائم بیشتری نشان نداده جای نگرانی نیست در غیر اینصورت به دامپزشکی جهت سرم تراپی مراجعه ...
سلام بچه گربم الان دو شبه شکمش باد کرده ‌و چیزی نمیخوره و یکسره می‌خوابه باید چیکار کنیم سلام وقت بخیر لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
سلام خسته نباشید‌ سوالی ک داشتم اینه ک من گربم تازه بچه بدنیا اورده میخام ببینم امکانش هست بچه بازم تو شکمش ... سلام وقت بخیر، بله حتما در اولین فرصت رادیولوژی انجام بشه