با سلام گربه دوماهه ای دارم که از نظر جثه خیلی کوچیکه مریض شده و غذا نمیخوره و لاغر شده و کمی بدنش گرمه ولی نه اونقدر که تب داشته باشه. داروی خاصی براش هست؟

سلام وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع بیماری های ویروسی زیاد هست و باید متناسب با ان دارو های انتی بیوتیک مصرف بشود و اگر غذا نمیخورد باید سرم تراپی شود. لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین
گربه اسکاتیش من یک روزه که بی حاله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر، در صورت تداوم بی حالی به همراه بی اشتهایی بیش از ۲۴ ساعت به دامپزشک مراجعه کنید
سلام من ی گربه dsh حدودا ۲۳ روزه دارم تنها تو جوب بدون مادر بود الان دارم ازش نگهداری میکنم و بهش شیر بدون لاکتوز ... سلام وقت بخیر، متاسفانه منظور سوالتان را متوجه نشدیم.
سلام من یه بچه گربه رو امداد کردم که یکی از چشم هاش عفونت داشت دکتر قطره داد و خوب شده بود ولی امروز چشمش رو ... سلام وقت بخیر، اگر به دامپزشک مراجعه فرمودید، همون دارو هاش رو با همون دستور دامپزشک ادامه بدین. به مرور بهتر ...