با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله و از گردن به پایینش حرکت نداره،دستاش تا مچ خشک شده انگار،ولی مچ و پنجه ها حرکت داره.دامپزشکی گفتن مشکل از کلیه هاست و تزریق انجام دادن ماهم دائم بهش آب دادیم ولی هنوز بعد دو هفته دستها خشکه و فقط پنجه ها فعاله و راه هم نمیتونه بره‌. غذا میخوره خودشو لیس میزنه دسشویی هم میکنه ولی بدنش حرکت آنچنانی نداره. تشخیصتون چی هست؟

سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام میشه بجای غذای خشک دادن به گربه خودمون براش غذا بپزیم با دستور غذاهای مخصوص گربه؟ سلام وقت بخیر، بله غذای خانگی میتونید بدید.مرغ و (پوره سیب زمینی،برنج،ماکارونی) به صورت آب پر
سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی ... سلام وقت بخیر احتمال گرمازدگی وجود دارد لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی ...
سلام من گربم یک سالشه مادرزادی ناراحتی شدید قلبی داره جواب اکو و سونوگرافی هم گرفتم میخواستم ببینم میشه براش ... سلام و وقت بخیر لطفا با جواب اکوکاردیوگرافی به دامپزشک مراجعه فرمایید و قرص قلب مناسب را دریافت بفرمایید حیوان ...
سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید