با سلام و وقت بخیر من واسه یه کاری دوروز خونه نبودم و گربه ای ک تو حیاط بود و تنها گذاشتم و وقتی برگشتم دیدم بچه نمیتونه راه بره و یه پاش و بالا نگه می‌داره و به شدت ورم کرده بعد حدود دوروز دیدم پاش خود به خود زخم میشه و ازشون خون کمرنگ و یه چیزایی ک فک کنم چرک هستن میاد من واقعا میترسم چون تو شهرمون دامپزشکی هم نیست و فقط خودمم

سلام وقت بخیر، ممکنه آبسه باشه، حتما باید مو های ناحیه تراشیده بسه ، آبسه تخلیه بشه و یک هفته آنتی بیوتیک تزریقی و سپس آنتی بیوتیک خوراکی مصرف بشه، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید

4/5 - (2 امتیاز)
سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک ...
سلام وقت بخیر من یه گربه dsh توی حیاط مون هست بهش غذا میدم و دیگه جایی نرفته یکسال خورده ایه نر هست چندروز ساکت ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی تنفسی گربه سانان رو گربه روزانه هر ۶ ساعت دهان باید با دهان شویه کارهگزیدین ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
من گربم خیلی باریگوشه ولی امروز فقط میخوابه و میری نزدیکش خیلی لیس میزنه خیلی کم بازی کرده من نگرانشم لطفا ... سلام و وقت بخیر، از نظر فحلی چک بشه. گربه های ماده از حدود ۶ ماهگی فحل میشن. درصورت بی حالی بی اشتهایی و اسهال ...