با سلام و وقت بخیر تکه نخی دور زبان جوجه پیچیده شده بود که مقداری از آن را باز کردم ولی ته زبانش گره خورده بود باز نشد چیکار میتونم بکنم ایا زنده میمونه؟

3/5 - (3 امتیاز)
من کاسکو مولد دارم جفتگیری داره شکمش ماده باد داره ولی تخم نمیکنه. ؟؟؟ سلام وقت بخیر فعلا صبور باشید احتمالا پوسته آهکی روی تخم کامل تشکیل نشده که قابل لمس نیست.
سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده ...
سلام عروس هلندی ماده دارم هر روز که در قفسشو باز میکنم میره رو پرده خونه رو دستمم میاد و دستی شده میخوام ببینم ... سلام وقت بخیر، نشستن پرندگان روی نقاط مرتفع یک امر عادی و طبیعی هست، پرنده بطور غریزی علاقه به نشستن در نقاط ...
سلام وقت بخیر عروس هلندیم ۵ روزیه مریض شده تا چند روز فقط بی حال بود و عطسه میکرد وکم اشتها ،الان دو روزیه که ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده دچار درگیری تنفسی شده و باید پلان درمان تنفسی اجرا شود که قطعا توسط مراکز دامپزشکی ...