با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی عقبیم سازی سگ نر را از کجا باقیمت مناسب تهیه کنم سپاسگزارم

سلام وقت بخیر

برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام با سگم اومدیم بیرون فکنم قورباغه خورده نمی دونم خیلی از دهنش کف میاد لطفا سریع بگید چیکار کنم😭 سلام وقت بخیر، به دلیل احتمال مسمومیت با ترکیبات پوستی دوزیستان سریعا به دامپزشک مراجعه گردد.
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید
سلام خسته نباشید سگ من ۹ ماهشه چند دقیقه ازش غافل شدم عروسکشو پاره کرده بود پشم شیشه دورش ریخته بود نمیدونم ... سلام وقت بخیر در صورتی که دچار علائم استفراغ ، بی اشتهایی، دل درد ، اسهال شد لطفا به دامپزشکی جهت اخذ عکس ...
سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ...