با سلام من ی سگ ۵ ساله تریر ماده دارم.از دیروز به مدت طولانی رفت زیر مبل بیرون نیومد حتی برای از خونه بردن بیرون.و هیچی نخورده.از دیشبم که اومد بیرون بعد ی دویدن هیجانی مدام از یک نقطه به نقطه دیگه راه میره زمین و بو می‌کنه یا لیس میزنه

سلام و وقت بخیر

این موارد نشانه اختصاص یک بیماری خاص نیست
اما یه مشکل داخلی ممکنه پیش اومده باشه
باید توسط دامپزشک معاینه بشه و آزمایش خون و سونوگرافی در صورت لزوم یا عکس رادیولوژی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم? سلام وقت بخیر باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب ...
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه
سلام خسته نباشید . من یه توله سگ دارم در عرض یه روز حالش ریخت بهم نمیدونم گرما زده شده یا این سر دل کرده . بی ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به عکس رادیولوژی و ازمایش خون دارد ممکن هست جسم خارجی خورده باشد باید جهت معاینه ...
سلام سگم فلفل خورده حالا از دیروز بی قراره آب زیاد گذاشتم بخوره اما نمیدونم چیکار کنم سلام وقت بخیر، انواع ادویه برای حیوانات علائم آلرژی و حساسیت ایجاد می کنند. در صورت ادامه داشتن علائم بی قراری ...