با سلام قرص کتوکنازول برای سگ ژرمن چه مقدار توصیه می‌شود.سپاسگزارم

سلام وقت بخیر

۵ میلی گرم پِر کیلوگرم هر ۲۴ ساعت

4/5 - (2 امتیاز)
سلام سه روز پیش پزشک به سگم دگزامتازون زیرجلدی زد تا استفراغش خوب بشه. حالا از اون روز آب زیاد میخوره و تکرر ... سلام وقت بخیر، بله پرنوشی و پرادراری میتونه از عوارض دگزامتزون باشه. برای تشخیص دقیق باید معاینه شود.
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...
سلام خسته نباشید من یه سگ پاکوتاه دارم امروز شامپو خودش تموم شده بود خانومم اومده با ریکا و شامپو شستش الان ... سلام وقت بخیر، التهاب و قرمزی به دلیل حساسیت به ریکا اتفاق افتاده که باید دارهای ضد حساسیت و قطره چشمی مصرف ...
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...