با سلام عروس هلندی من هم بیحاله هم اشتها نداره هم مدفوعش شله لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام وقت بخیر

احتمالا دچار عفونت گوارشی هست، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه استفاده کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید پرنده من گردنش شکسته و الان گردنش کچ شده می خواستم بدونم باید چیکار کنم تا درست بشه سلام وقت بخیر باید توسطردامپزشک بطور دقیق معاینه، رادیولوژی انجام و با توجه به شرایط آتل بندی یا جراحی انجام ...
من دوتا جوجه اردک س روز پیش خریدم ولی سرما خوردن یکیشون بی‌حال تره و اشتهاش کمتره ،بدون هم نمیتونن بخوابن ... سلام وقت بخیر پرنده‌های شما دچار بیماری تنفسی هستند لذا متعاقب تب و بیحالی این علایم مشاهده می‌شود، بهتر ...
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...
درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر ...