با سلام در حیاط منزل بنده گربه ای زندگی میکند که به تازگی چشم راستش متورم شده و کاملا بسته شده است. برای درمانش چه کاری میتوانم انجام دهم؟

سلام وقت بخیر، جهت معاینه تخصصی چشم به دامپزشک مراجعه کنید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد ولی برای ارسال عکس میتوانید ...
با سلام گربه dsh دارم از صبح بیحال بود الان دیدم خون ریزی داره راهنمایی میخواستم؟ سلام وقت بخیر علت خون ریزی باید مشخص و درمان بشه لطفا در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید
با سلام.الان متوجه شدم موی روی یکی از پاهای گربم خالی شده،ظاهرا خارش و سوزش نداره چون بی قراری نمیکنخ،من کک ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نمونه سطحی از اون ناحیه انجام بشه، شایع ترین عامل قارچ هست.
گربه ی من (نر عقیم نشده) حین ناخن گیری اون یکی گربه ام (ماده عقیم شده) میره کنارش و نگاش میکنه یهو ماده بهش حمله ... سلام وقت بخیر، گربه نر اگر عقیم بشه ممکنه در چند ماه آینده شاهد کمی بهبود رفتار باشیم. اما به طور کلی اگر گربه ...