با سلام خسته نباشید من دو جفت طوطی دارم که چکد وقت پیش همزمان نر هایشان مردن و این دوتا ندیدن که اونا مردن ولی خیلی بی قراری میکنه یکیشون و خیلی حرکات عجیب انجام میده و یکی دیگش که خیلی شیطون بود الان خیلی آروم شده حس میکنم جفتشون افسردگی گرفتن میشه بگیر باید چیکار کنم خدا خیرتون بده

سلام وقت بخیر

احتمال بسیار زیاد به دلیل از دست دادن جفت، روحیات پرنده‌ها آسیب دیده و توصیه می‌گردد برای پرنده‌ها با رعایت اصول قرنطینه، جفت تهیه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندی من تازه از تخم در اومده بهش غذا نمیدن دهنش رو چطوری باز کنم بهش سرلاک بدم اصلا دست به نوکش میزنم ... سلام وقت بخیر بابد بطور دستی تغذیه را انجام دهید از سرنگ‌های لورلاک و اسکالپ وین که قابل تهیه از داروخانه‌های ...
سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟ سلام وقت بخیر شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند ...
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...