با سلام. خرگوش من یک مینی لوپ ترکیش نر هست که حدودا یک سالشه. از دو روز پیش خرگوش قادر به دفع نیست و اشتهای زیادی به خوردن غذا نداره. گاهی اوقات سبزیجاتی مثل جعفری میخوره و کمی آب و دفع هم نداره ولی سعی در دفع داره که موفق نمیشه. ادرارش هم ارادی نیست و به صورت ادرار پاششی هست و ازش میریزه که خونی هست. خرگوش بی حال هم هست.به دامپزشک هم مراجعه شده و در حال درمانه ولی هنوز هم در ادارش خون هست و یبوست داره. در طول دو روز گذشته به دارو ها تونسته کمی دفع داشته باشه ولی مقدارش خیلی کمه و به جای دفع جامد ادرار خونی داره. باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، انجام رادیولوژی، سونوگرافی از محوطه شکم و مثانه به همراه آزمایش خون کامل، در جهت تشخیص دقیق‌تر و درمان بهتر موثر خواهد بود. کار درست مراجعه به دامپزشکی و اجرای کامل پروتکل درمان می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید سگ ۶ماه و ۱۱ روزه من پارووا ویروس گرفته دیشب رفتیم دامپزشکی و دز اول سرم تراپی و تمام امپول ها ... سلام وقت بخیر طبق وزن و دوز دارو باید دارو مصرف کند داخل نسخه حتما مقدار دارو نوشته شده است لطفا طبق نسخه ...
سلام خسته نباشید خرگوش من در بدنش ی حشره سیاه هست و چنتا دونه سیاه روی خزه هاش میشه راهنمایی کنید ک چی هستند ... سلام وقت بخیر، احتمالا وجود آلودگی انگلی پوستی هست. شست و شو پوست برای خرگوش میتونه ضرر داشته باشه. اگر گل ...
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...