با سلام خدمت شما عزیزان پای بلدرچین من شکسنه ، آتل بستیم .اما نمیدونم جهتش چطوری باید باشه ک پاهاش درست بگیره .پیش هر دکتری هم میبرم جواب درست نمیده .ممنون میشم اگر پاسخگو باشید . سپاسگزارم

سلام وقت بخیر

برای تشخیص وضعیت شکستگی و نحوه تثبیت موضوع، انجام رادیولوژی ضروری می‌باشد ولی به عنوان یک قاعده کلی، اندام آسیب دیده باید در تقارن و تشابه با اندام سالم باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام پرندهام دوروز پیش جگر مرغ خوردن الان بیحال هستن و فعالیتشون کم شده و مدفوعشون هم سبز و ابکی هست باید چیکار ... سلام وقت بخیر جگر مرغ برای تغذیه پرنده اصلا مناسب نیست و لذا خطر مسمومیت و ... وجود دارد، هرچه سریع‌تر توسط ...
خروس لاری دارم که له له میزنه وهنگام له له زدن خر خر می‌کنه وادسه می‌کنه وخرخرش بند میاد بعد چند دقیقه دوباره ... سلام وقت بخیر جای پرنده گرم و دارای گرد و غبار هست و قطعا تلاش در جهت خنک کردن پرنده و مرطوب کردن فضا جهت کاهش ...
سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ... سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند ...
سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه ... سلام وقت بخیر طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق ...