با سلام. توله سگ حدودا دوماهه اشپیتز پامر امروز صبح گرفتمش و حدود ساعت ۳ بعدازظهر بهش مقدار کمی استخوان کاملا پخته گردن مرغ دادم. احساس کرد نجوید . بعد از غذا تا الان دسشویی نکرده و یکساعته نبضش تند شده و حالش بده نخوابیده. مقدار کمی هم استفراغ کرد. احساس می‌کنم معدش سنگ شده و نتونسته هضم کنه. نگرانش هستم. لطفا اگه مقدوره کمک کنید. و بفرمایید چطوری میتونم درمانش کنم. سپاس فراوان

سلام وقت بخیر، به توله سگ ها نباید استخوان بدهید هنوز توانایی هضم و جذب استخوان براشون سخت هست و حتی ممکن هست استخوان در درستگاه گوارش انها منجر به انسداد شود. ابتدا باید از این توله سگ عکس رادیولوژی گرفته شود در صورت ایجاد انسداد اقدامات لازم صورت بگیرد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش ... سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. ...
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...
سلام وقت بخیر یه سگ پامر روباهی سفید رنگ حدود دو ساله دارم یه مدته آبریزش چشماش احساس میکنم زیاد شده و گوشه ... سلام وقت بخیر، در این نژاد طبیعی هست (وجود رنگدانه در اشک به علت تماس با اکسیژن هوا اکسید میشه و رنگ قهوه ای ...
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...