با سلام ، من یه گربه نر تقریبا سه ماهه دارم که الان سه روزه که یکدفعه حمله های شدید تشنجی بهش دست میده، بعد از ازمایش خون جز یه عفونت ساده چیزی توی خونش پیدا نکردن، و براش دو تا داروی انتی بیوتیک و Phenoleptil 12,5 تجویز کرده. همچنین گفتن که ما دقیقا نمیدونیم چه مشکلی داره باید ازمایش کبد و ام ار آی برای مغزش انجام بشه. حمله ها خیلی شدید و تقریبا ۵ تا ۱۰ ثانیه طول میکشه. و دوره هاش از دو ساعت تا ۵ ساعت متغیره . لطفا اگر کمکی و راهنمایی دارین ممنون میشم. با تشکر

سلام وقت بخیر

جهت تشخیص دقیق مشکلات مغزی باید ام ار ای صورت بگیرد
اما در حال حاضر باید دوز مناسب داروی ضد تشنج با توجه به شرایطش تجویز شود
اگر با وجود مصرف دارو ضد تشنج همچنان گربه شما تشنج دارد مجددا به دامپزشک مراجعه فرمایید

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام برای مهاجرت به عمان حتما باید آزمایش تیتر هاری انجام بشه؟ سلام وقت بخیر بله تیتر هاری نیاز هست
دو گربه بی مادر رو از سه چهار روزگی بزرگ کردم الان چهار ماهه هستند دیشب تو حیاط یه گربه بزرگ اومده بوده از صدای ... سلام وقت بخیر لطفا بدنش رو از نظر وجود گازگرفتگی حتما بررسی بفرمایید و در صورت وجود حتما به دامپزشک مراجعه ...
گربه من ۴ ماهشه وقتی خوابه با دماغ تنفس میکشه و صدای سوت میده حس میکنم دماغش کیپ شده و تنفس شکمیش هم یکم بیشتر ...
سلام.من گربه ام از دیروز عطسه می کنه،خیلی نگرانش هستم. سلام وقت بخیر، اگر مواد آلرژی زا در خانه هست مثل گل و گیاه . انواع دود ها و شوینده ها و ... حذف بشن در غیر این صورت لطفا ...