با درود گربه نر عقیم به طور مداوم گربه نر عقیم دیگر را گاز می گیرد مانند حالت جفت گیری چرا با سپاس فراوان

سلام وقت بخیر

باید در مرحله اول محیط رو براشون غنی کنید
مثلا حداقل باید ۳ تا ظرف خاک داشته باشند و ۳ یا ۴ تا ظرف آب
اسباب بازی های مختلف براشون بگیرید و باهاشون بازی کنید
اسکرچر های مقاوم و مستحکم بگیرید
اگر نشد باید دارو بگیرند
اگر باز هم نشد باید از هم جدا شوند

4/5 - (2 امتیاز)
با سلام گربه dsh دارم از صبح بیحال بود الان دیدم خون ریزی داره راهنمایی میخواستم؟ سلام وقت بخیر علت خون ریزی باید مشخص و درمان بشه لطفا در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید
سلام من حدود یک هفته ی پیش یک بچه گربه پیدا کردم که بچه های کوچه باهاش بازی کرده بودن و مادرش سمتش نمیومد ، ... سلام وقت بخیر، بچه گربه ها به شدت به کاهش قند خون و کاهش دمای هم حساس هستن. جای بچه گربه گرم باشه و کمی هم شربت ...
سلام وقت بخیر من نزدیک چهل گربه دارم ولی امسال این گربه ها که بچه به دنیا آوردن هنوز یک ماهشون نشده ویروسی ... سلام وقت بخیر باید نوع دقیق ویروس تشخیص داده شود محل پانسیون باید کامل ضد عفونی و شسته شود جهت دریافت راهنمایی ...
با سلام ، من یه گربه نر تقریبا سه ماهه دارم که الان سه روزه که یکدفعه حمله های شدید تشنجی بهش دست میده، بعد ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق مشکلات مغزی باید ام ار ای صورت بگیرد اما در حال حاضر باید دوز مناسب داروی ضد ...