باعرض سلام من تعدادی عروس هلندی دارم پر صاف براق نیست یکی دم شکسته در نماید یکدونه پر می خوره به قفس خون ریزی میکنه میخوام دارو بزنم خیلی شدید گاز میگیره

سلام وقت بخیر، با یک حوله پرنده را مقید کنید، در پیج اینستاگرام بیمارستان دامپزشکی مرکزی، یک پست در ارتباط با نحوه گرفتن پرنده بارگذاری کرده‌ایم.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من ی مرغ مینا دارم نمی‌دونم چند وقتشه چند روزی هست غذاش تموم شده بودم یکی از فامیلامون گف ... سلام وقت بخیر قطعا بخاطر غذای ارائه شده است. نخودچی نه تنها تامین کننده نیازهای غذای پرنده شما نیست بلکه ...
سلام من دوسال هست که یک جفت مرغ عشق دارم که تخم می‌زارم ولی پوچ هست الان ۳تا تخم کردن یک تخم و با جوجه توش انداختن ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد هر دو پرنده از نظر قدرت باروری ضعیف هستند بهتره قبل از جفت شدن تقویت بشوند.
سلام جوجه اردکم از بلندی افتاده و لنگ میزنه نمیذاره اتل بندی کنیم، فک نکنم شکستگی هم داشته باشه، پس خونریزی ... سلام وقت بخیر احتمالا ضرب دیدگی باشد ولی قطعا مراجعه حضوری داشته باشید.
من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب ... سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دار ...