باسلام گربه ی من زایمان کرده،حدودا۴ساعته ولی سمت بچه هاش اصلانمیره وشیرهم بهشون نمیده راه حل چیه؟بچه هاش تاصبح اذیت نمیشن از گرسنگی؟؟

سلام وقت بخیر

چرا باید حتما بچه هار‌و لیس بزنه و شیر بده
سعی کنین دهان بچه هارا به نوک پستان مادر بگیرید
انقدر این کار را تکرار کنین تا پستان مادر را بگیرن

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یک گربه دارم توی راهرو نگه میدارم رفتم خونه اومدم دیدم پاشو بالا میگیره ، میخوره و فقط میومیو می‌کنه ... سلام وقت بخیر، احتمال اینکه از ارتفاعی افتاده باشد و با تصادفی داشته باشد هست. در نتیجه برای بررسی دقیق اسیب ...
گربه غیر خانگی، حدودا چند ماهه درگیر عفونت چرکی دندان شدن، پوزه شون متورم شده، راهنمایی بفرمایید چه دارویی ... سلام وقت بخیر احتمالا خیلی زیاد آبسه تشکیل شده مه باید توسط دامپزشک و تحت بی هوشی تخلیه بشه تجویز آنتی بیوتیک ...
با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله ... سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.
سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید