باسلام من دیروز یک کبوتر پیدا کردم که به شدتت هردو چشمش عفونت کرده وهیچی نمی خورد .چکار میتونم براش انجام دهم

سلام وقت بخیر

از قطره سیپلکس چشمی برای عفونت چشم استفاده کنید و حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟ سلام وقت بخیر فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، ...
سلام و وقت بخیر من یه عروس هلندی دارم که تقریبا یک هفته نیمه که خریدمش شش ماهشه قبلا صدا میزد ولی این دوروزه ... سلام وقت بخیر، با توجه به صحبت های شما و علایمی مانند بی‌حالی، عدم حرف زدن و افت اشتها، پرنده بیمار شده و باید ...
سلام وقت بخیر گرینچیک ماده ۴ ماهه دارم. بسیار شیطون بود ولی از دیروز بیحال شده و شیطنت نداره… چرت میزنه ... سلام وقت بخیر پرنده شما دچار درگیری و عفونت گوارشی شده، با توجه به توضیحات بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق ...
سلام عروس من سه تا ج. جه داره که سه تاشون فلج به دنیا اومدن الان دوماهشونه احتمال داره خوب بشن سلام وقت بخیر نمیتوان در مورد آینده آنها نظر قطعی داد ولی تغذیه مولدها نامناسب و ضعیف بوده و باید رسیدگی ...